Graffitin poistot ja graffitisuojaukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ota yhteyttä

Teemme graffitisuojaukset ja -pesut pääkaupunkiseudulla alan parhaita tuotteita ja teknikoita käyttäen. Puhdistamme töhryt ja graffitit hellävaraisesti huomioiden puhdistettavan pinnan materiaalin ja pesun kestävyyden. On kyseessä sitten seinä, ajoneuvo tai peräkärry, niin meiltä löytyy osaaminen graffitien poistoon.
Hyödynnämme ennemmin kemiaa kovan voiman sijasta.

Graffitipesut ja -puhdistukset pintaa vahingoittamatta

Onko talosi seinässä, ajoneuvossasi tai perävaunussa ruma töhry tai graffiti? Hoidamme graffitien poistot ja pintojen pesut alan parhailla tuotteilla. Meiltä onnistuvat niin pienempien tahrojen kuin isompienkin graffitien poistot. Yleisimmin urakka vie muutamista tunneista päivään. Pesumenetelmiemme avulla varmistamme että puhdistettavat pinnat säilyvät mahdollisimman vahingoittumattomina.

Tutustu referensseihimme!

Graffitisuojaukset vastaisuuden varalle

Pohditko, lähtevätkö seinään jatkossa ilmaantuvat töhryt enää helposti irti? Pelkäätkö seinän vahingoittuvan jatkuvista käsittelyistä? Graffitisuojauksemme mahdollistaa sen, että pinta ei vahingoitu myöhemmin, jos siitä joudutaan poistamaan tahroja ja graffiteja. Puhdistamme ensin pinnan, jonka jälkeen pääsemme asentamaan suoja-aineen. Jatkoa varten annamme tarvittavat hoito-ohjeet pinnan pitämiseen puhtaana helposti myös omatoimisesti. Graffitisuojaukset tehdään mm. Faceal Oleo HD ja PSS20 -suojausaineilla. Käytettävät menetelmät ja aineet valitaan aina kohdekohtaisesti.
Voit myös tutustua tehtyihin kohteisiimme täältä.

Alan parhaat pesuaineet ja -välineet

Pesuyksikköinä toimivat autot. Yksikkö on varustettu puhdistukseen tarvittavilla välineillä kuten vesisäiliö, kuumavesipesuri, pesuaineet ja muut tarvikkeet. Liikkuva pesuyksikkö mahdollistaa työskentelemisen kohteissa, joissa ei ole saatavilla sähköä tai vettä. Kompakti yksikkömme mahdollistaa työskentelyn nopeasti ja tehokkaasti.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Haluatko varautua ennalta töhryihin ja graffiteihin? Saat meiltä niin graffitipesut kuin graffitisuojauksetkin Helsingin seudulla.

Kysy lisää!