Julkisivujen pesut ja suojaukset Helsingissä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hoidamme julkisivujen pesut ja suojaukset epäpuhtauksia ja erilaisia töhryjä vastaan Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin taloyhtiöitäkin.

Julkisivujen pesut

Julkisivupesu on edullinen keino parantaa kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Nykyisessä muuttuneessa ilmastossa julkisivut saavat aiempaa helpommin ikävän näköisen pinnan: kosteammat talvet muodostavat esimerkiksi kasvustoa julkisivupintoihin. Ei hätää – me voimme poistaa ongelman kustannustehokkaasti ja ripeästi.

Kiinnostuitko? Palveluihimme kuuluvat julkisivujen pesut tarvittavia puhdistusaineita käyttäen. Valitsemme sopivan puhdistusaineen tapauskohtaisesti, ja meiltä onnistuvat myös syväpuhdistukset vaativammille kohteille. Liikkuvasta pesuyksiköstämme löytyvät valmiiksi kaikki puhdistustyössä tarvittavat perusvarusteet. Tarvittavat henkilönostimet tai muut lisävarusteet hoidamme tapauskohtaisesti.

Tutustu referensseihin

Julkisivujen suojaukset epäpuhtauksia ja töhryjä vastaan

Pohditko, kestääkö julkisivusi hyvännäköisenä säätä, liikenteen mukanaan tuomia epäpuhtauksia tai töhryjä vastaan? Meillä on tulevaisuuden ongelmaasi helpottava ratkaisu! Hoidamme julkisivujen suojaukset epäpuhtauksia, ultraviolettisäteilyä, rapautumista, graffiteja ja kasvustoja vastaan. Käsittelymme jälkeen pinnan pitäminen puhtaana on jatkossa nopeampaa, helpompaa ja pinnan kuntoa säästävää. Suojauskäsittely lisää julkisivupintojesi elinikää ja vieläpä kustannustehokkaasti!

Alan parhaat suoja-aineet!

Käytämme julkisivujen suojaukseen alan parhaimpia aineita. Ne kestävät kovaa kulutusta ja hankausta sekä antavat pysyvän suojan kivi- ja betonipinnoille. Suoja-aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan sekä helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Suoja-aineet auttavat myös poistamaan useimmat graffitit vahingoittamatta pinnan materiaalia. Suoja-aineemme eivät myöskään muuta pinnan hengittävyyttä, vaan se säilyy ennallaan. Tuotteet ovat myös liuotevapaita, palamattomia ja myrkyttömiä eivätkä muuta tilojen paloluokitusta.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Haluatko saada rakennuksesi julkisivun puhtaasti ja tehdä sen hellävaraisesti? Tilaa meiltä julkisivujen pesut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous!