Graffitien poisto ajoneuvoista Helsingissä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hoidamme graffitien poistot ajoneuvoista, olipa kyseessä sitten esimerkiksi henkilöauto, peräkärry tai raskas kalusto. Käytämme alan parhaimpia aineita, joilla töhryt ja samalla muut liat irtoavat paitsi tehokkaasti ja varmasti, niin myös ehdottoman hellävaraisesti. Palvelemme asiakkaita Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajoneuvon pinta puhtaaksi hellävaraisesti!

Olipa kyseessä sitten seinä, ajoneuvo tai peräkärry, niin meiltä löytyy osaaminen graffitien poistoon! Ammattilaisillamme on pitkä kokemus ajoneuvojen graffitinpoistoista. Hoidamme kaikki graffitinpoistot kohteeseen ja pintamateriaaliin sopivilla graffitinpoistoaineilla. Meiltä saat myös syväpuhdistukset vaativammissa tilanteissa, kun töhrijät ovat saaneet aikaiseksi mittavaa haittaa. 

Tutustu referensseihin

Auton graffitinsuojaus vastaisuuden varalle

Pohditko, voiko graffiteilta jotenkin suojautua jatkossa? Kyllä voi! Meillä on tulevaisuuden ongelmaasi yllättävänkin helppo ratkaisu! Hoidamme ajoneuvojen suojaukset graffiteja vastaan tarkoitukseen suunnitelluilla suoja-aineilla. Suoja-aineet antavat turvaa myös esimerkiksi ilman epäpuhtauksia ja auringon ultraviolettisäteilyä vastaan. Käsittelymme jälkeen pinnan pitäminen puhtaana on jatkossa erittäin nopeaa, helppoa ja ajoneuvon pintaa säästävää – vain normaali auton pesu riittää. Käsittely antaa ajoneuvollesi pinnalle aivan uudenlaista kestoa.

Liikkuva puhdistusyksikkö tulee luoksesi!

Poistamme töhryt ja graffitit henkilöautoista, raskaan kaluston ajoneuvoista, perävaunuista ja peräkärryistä hellävaraisesti ja puhdistettavan pinnan ominaisuudet ja erikoisvaatimukset huomioiden. Mikä parasta, sinun ei tarvitse tuoda ajoneuvoa meidän luoksemme, vaan me tulemme sinun ja ajoneuvosi luokse. Liikkuvasta pesuyksiköstämme löytyvät valmiiksi kaikki puhdistustyössä tarvittavat varusteen. Tarvittavat henkilönostimet tai muut lisävarusteet hoidamme tapauskohtaisesti.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko graffitien poiston ajoneuvolle Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla? Anna ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa – teemme suojauksen samalla.

Pyydä tarjous!