Julkisivujen suojaukset Helsingissä, sekä sopimuksesta koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hoidamme julkisivujen suojaukset epäpuhtauksia ja erilaisia töhryjä vastaan Helsingin ja Uudenmaan lisäksi koko Suomen alueella. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin taloyhtiöitäkin. Suojaamme julkisivut parhailla mahdollisilla tuotteilla ja tekniikoilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua!

Suojatulle julkisivulle tulevien töhryjen poisto, jopa graffitien poisto, käy helposti pesurilla ja täysin ilman kemikaaleja.

Julkisivun suojaus on helppo tapa pitää julkisivu siistinä pitkään, jopa vuosia! Suojatulta julkisivulta töhryjen poisto, jopa graffitien poisto, käy helposti pesurilla ja täysin ilman kemikaaleja. Suoja-aine antaa turvaa myös ilmansaasteita ja erilaisia epäpuhtauksia vastaan. Ammattilaisemme käyttävät työskennellessään alan parhaita suojausaineita ja työvälineitä. Liikkuva yksikkömme tulee kätevästi avuksesi minne vain pääkaupunkiseudulla ja toteuttaa niin pienet kuin isotkin urakat tehokkaasti ja nopeasti. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, niin suunnitellaan julkisivun suojaus aikataulujesi ja muiden toiveidesi perusteella!

Tutustu referensseihin

Julkisivujen suojaukset tehokkaasti ammattitaidolla

Pohditko, kestääkö julkisivusi hyvännäköisenä säätä, liikenteen mukanaan tuomia epäpuhtauksia tai töhryjä vastaan? Meillä on tulevaisuuden ongelmaasi helpottava ratkaisu! Hoidamme julkisivujen suojaukset epäpuhtauksia, ultraviolettisäteilyä, rapautumista, graffiteja ja kasvustoja vastaan. Käsittelymme jälkeen pinnan pitäminen puhtaana on jatkossa nopeampaa, helpompaa ja pinnan kuntoa säästävää. Suojauskäsittely lisää julkisivupintojesi elinikää ja vieläpä kustannustehokkaasti ja erittäin hellävaraisesti. Ammattilaistemme käsissä julkisivusi ei vahingoitu millään tavalla.

Alan parhaat suoja-aineet!

Käytämme julkisivujen suojaukseen alan parhaimpia aineita. Ne kestävät kovaa kulutusta ja hankausta sekä antavat pysyvän suojan kivi- ja betonipinnoille. Suoja-aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan sekä helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Suoja-aineet auttavat myös poistamaan useimmat graffitit vahingoittamatta pinnan materiaalia. Suoja-aineemme eivät myöskään muuta pinnan hengittävyyttä, vaan se säilyy ennallaan. Tuotteet ovat myös liuotevapaita, palamattomia ja myrkyttömiä eivätkä muuta tilojen paloluokitusta.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko pitää rakennuksesi julkisivun helposti puhtaana? Tilaa meiltä julkisivujen suojaukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous!