Julkisivun impregnointi Helsinki ja Uusimaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia julkisivun kunnostusratkaisuja. Tällaisia ovat muun muassa julkisivupesut erilaisin menetelmin, graffitinsuojaus, graffitinpoisto ja julkisivun kosteussuojaus, joka tehdään impregnoimalla.

Julkisivun impregnointi kosteutta vastaan

Onko talosi julkisivussa betonia, pesubetonia, tiiltä tai harkkoja? Impregnointi sopii kaikille näille pinnoille suojaamaan niitä kosteudelta sekä erilaisilta homeiden ja sammalten kasvustoilta. Impregnointiin käytetään silaani- tai siloksaanipitoisia materiaaleja, jotka muodostavat huokoisen betonin ja tiilen päälle kestävän suojapinnan. Käsittelemättömään huokoiseen kivipintaan kertynyt kosteus jäätyy Suomen talvioloissa. Jatkuva veden jäätyminen ja sulaminen aiheuttavat helposti betonin ja tiilen rapautumista. Tämä puolestaan johtaa kosteuden pääsemisen syvemmälle talon rakenteisiin. Kun julkisivun pintaan imeytetään impregnointimateriaalia, se tarjoaa täyden suojan kosteutta vastaan.

Impregnointi on kestävä ratkaisu

Impregnointi toimii suojana rakennuksen pintamateriaaleille ja ehkäisee kosteuden, auringon, tuulen ja muiden sääolosuhteiden sekä ilman epäpuhtauksien aiheuttamaa kulumista ja rapautumista. Julkisivun impregnoitu pinta hylkii likaa ja erilaisia epäpuhtauksia, ja siksi käsitelty pinta on helppo puhdistaa pölystä pelkällä vedellä.

 

On hyvä tietää, että vaikka pakkasrapautumista olisi jo päässyt jonkin verran tapahtumaan, pinta voidaan vielä käsitellä impregnoimalla. Tämä edellyttää julkisivun perusteellista syväpuhdistusta, minkä jälkeen impregnointi voidaan toteuttaa.

 

Impregnointi on väritön suoja, joten julkisivun alkuperäinen väri pysyy ennallaan. Koska impregnointi estää home- ja sammalkasvustojen syntymistä, pysyy julkisivu tästäkin syystä alkuperäisen värisenä. Impregnointipinta hylkii myös tehokkaasti likaa. Katupölykin huuhtoutuu helposti pois pelkällä vedellä.

 

Tärkein impregnoinnin hyöty on kuitenkin suoja kosteutta vastaan. Tämä suojaa julkisivun alla olevia rakenteita kosteudelta, pidentää julkisivun ikää ja ennaltaehkäisee huolto- ja korjaustarpeita. Julkisivun impregnointi on samalla sijoitus rakennuksen tulevaisuuteen. Siisti ja helppohoitoinen julkisivu kasvattaa kiinteistön arvoa.

 

Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään kaikissa rakennuksen julkisivuun liittyvissä kysymyksissä.

 

Ota yhteyttä ja mietitään tarpeisiisi sopiva ratkaisu julkisivun impregnointiin!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko pitää rakennuksesi julkisivun helposti puhtaana? Tilaa meiltä julkisivujen suojaukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous!