Sisäilman puhdistus Helsingissä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tarjoamme sisäilman puhdistusta Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella pitkävaikutteisten pintakäsittelyaineiden avulla. Avullamme niin toimistojen, julkisten tilojen kuin kotienkin pinnat voi pitää puhtaina tehokkaasti ja turvallisesti.

Alan parhaat pintakäsittelytuotteet

Käytämme sisätilojen puhdistuksessa Claeris-tuotteita, joiden teho perustuu luonnonmukaiseen ja turvalliseen valokatalyysiin. Valokatalyysissä syntyy samoja molekyylejä, joiden avulla luonto on puhdistanut ulkoilmaa jo miljardeja vuosia. Käyttämämme aineet sopivat kaikille sisäpinnoille, kuten sisäseinille, sisäkatoille, sermeille, verhoille ja seinälaatoille. Tuotteita käytetään yleisesti niin uudisrakennuksissa kuin korjattujen tilojenkin pinnoilla.

 

Puhdistusmenetelmämme auttaa esimerkiksi:

  • tilojen käsittelyssä korjausrakentamisen jälkeen
  • tilanteissa, joissa rakennetutkimuksissa ei löydy vaurioita, mutta ihmiset oireilevat tilassa
  • tiloissa, joissa on tunkkainen tai muu vastenmielinen haju
  • tiloissa, joissa on tupakoitu.

Eroon hajusta ja epäpuhtauksista

Käsittelemme seinäpinnat, katot ja muut pinnat korkealaatuisilla Claeris-tuotteilla, jotka sisältävät titaanidioksidia nestemäisessä muodossa. Käsittelyn jälkeen tila toimii yhtenä suurena ilmanpuhdistimena. Tällä tavoin hajut, ilmansaasteet, virukset, itiöt ja bakteerit tuhoutuvat. Ilmiö on sama kuin luonnossa: Ulkoilmassa auringonvalo tuottaa OH-radikaaleja, jotka hajottavat ilman epäpuhtaudet vaarattomiksi yhdisteiksi hapetusreaktion avulla. Titaanidioksidi katalysoi sisätiloissa samojen hydroksiradikaalien tuotantoa valon avulla.

Ammattilaisen suorittama puhdistus

Puhdistustyön tehokkailla pintakäsittelyaineilla voi tehdä vain valtuutettu ja koulutettu ammattilainen. Tilat voidaan ottaa käyttöön noin viisi tuntia puhdistusaineen levittämisen jälkeen. Aineen sisältämä katalyytti ei kulu reaktiossa, joten tuote on pitkäikäinen – suojaus kestää noin 10 vuotta.

Kun etsit tehokasta, ja pitkäaikaista ratkaisua sisätilojen puhdistamiseen, ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Tutustu myös esimerkiksi julkisivujen pesuihin ja julkisivujen suojauksiin – saat ne meiltä vaikka samalla kertaa, jos haluat puhdasta jälkeä sekä sisällä että ulkona.

Ota yhteyttä!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tarjoamme tehokkaan ja pitkäaikaisen ratkaisun sisäilman puhdistukseen Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous!