Graffitisuojaukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ota yhteyttä

Teemme pintojen tulevaa puhdistamista helpottavat graffitisuojaukset Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Suojaamme pinnat alan parhailla tuotteilla ja tekniikoilla. Olipa kyseessä sitten seinä, ajoneuvo tai peräkärry, niin meiltä löytyy osaaminen graffitien poistoon ja graffitisuojaukseen. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme!

Graffitisuojaukset helpottavat pinnan puhtaanapitoa

Graffitisuojaus on monin tavoin hyvä ratkaisu: Suojatulta pinnalta tulevien töhryjen poisto käy helposti pesurilla ilman kemikaaleja. Suoja-aine antaa turvaa myös ilmansaasteita ja erilaisia epäpuhtauksia vastaan. Käytämme aina huolella valittuja, markkinoiden parhaita suojausaineita ja -tarvikkeita. Toteutamme niin isot kuin pienetkin kohteet vahvalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan puhdistustyö aikataulujesi ja muiden toiveidesi mukaan!

Lue myö graffitien poistosta

Graffitisuojaus on se hellävarainen vaihtoehto

Pohditko, lähtevätkö seinään jatkossa ilmaantuvat töhryt enää helposti irti? Pelkäätkö seinän vahingoittuvan jatkuvista käsittelyistä? Graffitisuojauksemme mahdollistaa sen, että pinta ei vahingoitu myöhemmin, jos siitä joudutaan poistamaan tahroja ja graffiteja. Puhdistamme ensin pinnan, jonka jälkeen pääsemme asentamaan suoja-aineen. Jatkoa varten annamme tarvittavat hoito-ohjeet pinnan pitämiseen puhtaana helposti myös omatoimisesti. Graffitisuojaukset tehdään mm. Faceal Oleo HD ja PSS20 -suojausaineilla. Käytettävät menetelmät ja aineet valitaan aina kohdekohtaisesti.
Voit myös tutustua tehtyihin kohteisiimme täältä.

Alan parhaat suoja-aineet ja -välineet

Käytämme kaikissa graffitien pesuissa ja graffitisuojauksissa liikkuvia yksiköitä, jotka on varustettu kaikilla graffitien kanssa työskenneltäessä tarvittavilla välineillä. Autoistamme löytyy niin vesisäiliö, kuumavesipesuri, pesuaineet kuin muutkin tarvikkeet. Liikkuva pesuyksikkö mahdollistaa myös työskentelemisen kohteissa, joissa ei ole saatavilla sähköä tai vettä. Mikä tärkeintä, autojen ohjaimissa paikalle tulee erittäin osaava henkilökunta, joka on tottunut graffitien kanssa työskentelyyn. Ota siis yhteyttä – olemme valmiina auttamaan sinua!

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko varautua ennalta töhryihin ja graffiteihin? Saat meiltä niin graffitipesut kuin graffitisuojauksetkin Helsingin seudulla.

Kysy lisää!