Graffitin poistot Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ota yhteyttä

Teemme graffitisuojaukset ja -pesut pääkaupunkiseudulla alan parhaita tuotteita ja teknikoita käyttäen. Puhdistamme töhryt ja graffitit hellävaraisesti huomioiden puhdistettavan pinnan materiaalin ja pesun kestävyyden. On kyseessä sitten seinä, ajoneuvo tai peräkärry, niin meiltä löytyy osaaminen graffitien poistoon.
Hyödynnämme ennemmin kemiaa kovan voiman sijasta.

Graffitipesut ja -puhdistukset pintaa vahingoittamatta

Onko talosi seinässä, ajoneuvossasi tai perävaunussa ruma töhry tai graffiti? Hoidamme graffitien poistot ja pintojen pesut alan parhailla tuotteilla. Meiltä onnistuvat niin pienempien tahrojen kuin isompienkin graffitien poistot. Yleisimmin urakka vie muutamista tunneista päivään. Pesumenetelmiemme avulla varmistamme että puhdistettavat pinnat säilyvät mahdollisimman vahingoittumattomina.

Tutustu referensseihimme!

Graffitien poisto estää uudet töhryt

Graffitit seinissä ja muilla pinnoilla antavat epäsiistin kuvan ympäristöstä, kielivät välinpitämättömyydestä siisteyttä kohtaan ja pahimmillaan heikentävät taloyhtiön ja koko asuinalueen asumisviihtyvyyttä. Pinnoille ilmestyneet töhryt houkuttelevat helposti myös lisää sotkijoita alueelle, mikä voi pahentaa ongelmaa entisestään. Haluatko antaa siistin ja esimerkiksi uusia tulijoita houkuttelevat kuvan pihapiiristäsi? Graffitien poiston avulla voit puuttua ongelmaan helposti, kustannustehokkaasti ja pintoja vahingoittamatta. Tilaa ammattilaisemme paikalle, niin hoidamme asian pois päiväjärjestyksestä tuota pikaa. Jos haluat suojata seinät vastaisen varalle, voit tilata meiltä myös graffitisuojauksen.

Alan parhaat puhdistusaineet ja -välineet

Pesuyksikköinämme toimivat autot. Yksikkö on varustettu puhdistukseen tarvittavilla välineillä kuten vesisäiliöllä, kuumavesipesurilla, pesuaineilla ja muilla tarvikkeilla. Liikkuva pesuyksikkö mahdollistaa työskentelemisen kohteissa, joissa ei ole saatavilla sähköä tai vettä. Kompakti yksikkömme mahdollistaa graffitien poiston nopeasti ja tehokkaasti. Laitteidemme avulla graffitien poisto onnistuu myös sellaisella paineella ja lämpötilalla, että puhdistuvalle pinnalle aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko poistaa asumisviihtyvyyttä haittaavat graffitit? Saat meiltä niin graffitipesut nopeasti ja tehokkaasti Helsingin seudulla.

Kysy lisää!