Soodapuhallus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Ota yhteyttä

Yrityksemme Remiko Oy tekee soodapuhallusta huolelliseen työnjälkeen panostaen pääkaupunkiseudulla. Palveluihimme kuuluu myös lasimurskapuhallus. Tällä sivulla voit lukea lisää molemmista pintakäsittelymenetelmistä.

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydä täältä.

Soodapuhallus puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti

Etsitkö sopivaa menetelmää graffitien poistoon? Haluatko puhdistaa talosi julkisivun sammaleesta ja jäkälästä? Soodapuhallus sopii erinomaisesti niin graffitien poistoon kuin talojen julkisivujen puhdistukseenkin. Hellävaraisena puhdistusmenetelmänä se ei vahingoita puhdistettavaa pintaa, mutta puhdistaa pintakerroksen silti tehokkaasti. Erilaiset materiaalit, kuten ruostumaton teräs, tiili, muovi, puu ja kivi, soveltuvat hyvin soodapuhallukseen.

 

Soodapuhdistuksessa käytettävä vesiliukoinen soodajauhe on ympäristöystävällinen: se hajoaa luontoon.

 

Teemme soodapuhallusta myös märkäpuhalluksena, jolloin puhalluksessa käytettävä vesi sitoo pölyn ja estää sen leviämisen.

 

Kun tarvitset soodapuhallusta graffitien poistoon tai julkisivun puhdistukseen, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystietoihin

Lasimurskapuhallus sopii lähes kaikenlaisten pintojen puhdistukseen

Lasipölyllä tehtävä lasimurskapuhallus sopii lähes kaikenlaisten pintojen puhdistukseen. Se on kemikaaliton puhdistusmenetelmä, joka ei vahingoita pintaa ja jättää sen puhdistuksen jälkeen sekä kuivaksi että mattapintaiseksi. Lasimurskapuhallus on hyvä tehdä esimerkiksi ennen pintojen maalausta.

 

Lasimurskapuhallus soveltuu hyvin betonin, puun ja metallin puhdistukseen. Mikäli etsit oikeanlaista puhdistusmenetelmää poistaaksesi maalia tai hometta lautaverhoilluista julkisivuista, on lasimurskapuhallus erinomainen vaihtoehto myös tähän. Teollisuudessa lasimurskapuhallusta käytetään monipuolisena puhdistusmenetelmänä.

 

Lasimurska valmistetaan ympäristöystävällisestä kierrätyslasista niin, ettei yksittäiset lasijyvät ole teräväreunaisia. Tätä myrkytöntä ja kemikaalitonta pintakäsittelymenetelmää voimme toteuttaa myös märkäpuhalluksena, jolloin se ei aiheuta pölyhaittoja.

Muut palvelumme

Kattaviin palveluihimme kuuluu ammattitaidolla ja nopeallakin aikataululla tehdyt graffitin poistot. Hoidamme myös graffitien poistot ajoneuvoista ja teemme graffitisuojauksia, jotka helpottavat pintojen tulevaa puhdistusta.

 

Kun tarvitset kiinteistön ulkonäköä parantavaa ja sen arvoa nostavaa julkisivujen pesua, kutsu meidät apuun. Toteutamme myös julkisivujen suojaukset kestävästi, laadukkaita aineita käyttäen.

 

Sisäilman puhdistuksen teemme yksityisiin, julkisiin ja yritysten tiloihin pitkävaikutteisia pintakäsittelyaineita käyttäen.

Yhteystietoihin

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Remiko Oy toteuttaa tehokasta ja ympäristöystävällistä – myös graffitien poistoon sopivaa – soodapuhallusta Helsingin seudulla.

Kysy lisää!