Julkisivujen pesut Helsingissä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hoidamme julkisivujen pesut erilaisista töhryistä ja epäpuhtauksista Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin taloyhtiöitäkin nopeasti ja tehokkaasti.

Julkisivujen pesut

Julkisivupesu on edullinen keino parantaa kiinteistön ulkonäköä ja arvoa. Nykyisessä muuttuneessa ilmastossa julkisivut saavat aiempaa helpommin ikävän näköisen pinnan: kosteammat talvet muodostavat esimerkiksi kasvustoa julkisivupintoihin. Ei hätää – me voimme poistaa ongelman kustannustehokkaasti ja ripeästi.

Kiinnostuitko? Palveluihimme kuuluvat julkisivujen pesut tarvittavia puhdistusaineita käyttäen. Valitsemme sopivan puhdistusaineen tapauskohtaisesti. Liikkuvasta pesuyksiköstämme löytyvät valmiiksi kaikki puhdistustyössä tarvittavat perusvarusteet. Tarvittavat henkilönostimet tai muut lisävarusteet hoidamme tapauskohtaisesti.

Tutustu referensseihin

Julkisivujen pesu poistaa myös graffitit

Pohditko, irtoavatko ikävän näköiset sotkut seinästä lainkaan? Mietitkö, vahingoittuuko julkisivu puhdistuksessa peruuttamattomasti? Meiltä onnistuvat myös syväpuhdistukset vaativammille kohteille. Avullamme vaikeammatkin tahrat ja esimerkiksi graffitit lähtevät tehokkaasti, nopeasti – ja hellävaraisesti. Asuin- tai liikerakennuksesi ilme kirkastuu välittömästi ja arvo kohenee silmissä. Puhdistuksen avulla lisäät asuinmukavuutta ja koko ympäristön viihtyisyyttä merkittävästi!

Alan parhaat puhdistusaineet ja tekniikat!

Käytämme julkisivujen pesuun aina alan parhaimpia aineita ja tekniikoita. Aineidemme avulla niin öljyt, rasvat, virtsa kuin muutkin tahrat saavat tehokkaasti kyytiä. Myös purukumin, sammaleen, levän ja esimerkiksi jäkälän poisto käy käden käänteessä.

 

Samalla voimme halutessasi hoitaa julkisivun suojauksen vastaisuuden varalle. Tiesitkö, että julkisivun suoja-aineet auttavat poistamaan jopa useimmat graffitit jälkeä jättämättä ja pinnan materiaalia lainkaan vahingoittamatta. Suoja-aineemme eivät myöskään muuta pinnan hengittävyyttä, vaan se säilyy ennallaan. Tuotteet ovat myös liuotevapaita, palamattomia ja myrkyttömiä eivätkä muuta tilojen paloluokitusta.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Haluatko saada rakennuksesi julkisivun puhtaasti ja tehdä sen hellävaraisesti? Tilaa meiltä julkisivujen pesut Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Pyydä tarjous!